Τρόποι Πληρωμής

3 Tρόποι Πληρωμής 
Πληρώστε την παραγγελία σας με 3 διαφορετικούς τρόπους: 

1. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ 
Εμείς σας αποστέλλουμε την παραγγελία σας με την συνεργαζόμενη εταιρία courier κι εσείς πληρώνετε μόλις παραλάβετε την παραγγελία σας στο σπίτι σας, ή στο τοπικό σας ταχυδρομείο.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για τα πολύ βαριά ή ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία εκτός Αττικής, για τα οποία ισχύουν οι λοιποί τρόποι πληρωμής: κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι επιπλέον 1,80 ευρώ του συνολικού κόστους της παραγγελίας.

2. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 
Κάντε την παραγγελία σας μέσω τηλεφώνου, ή του ηλεκτρονικού καταστήματος του spatharis.gr και πληρώστε με κατάθεση στον λογαριασμό: 

ΕYROBANK:  
ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: GR4602600120000300100724170
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: BΑΣΙΛΕΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Δέσμευση προϊόντων 
Όταν επιλέγετε να πληρώσετε την παραγγελία σας με κατάθεση στην τράπεζα, τα προϊόντα της παραγγελίας σας δεσμεύονται για 5 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που κάνετε την παραγγελία.

Κατά την κατάθεση 
Παρακαλούμε μην ξεχάσετε κατά την κατάθεσή σας στην Τράπεζα να γράψετε στο πεδίο "αιτιολογία/παρατηρήσεις" του δικαιολογητικού κατέθεσης τον αριθμό της παραγγελίας και το ονοματεπώνυμό σας. Έτσι θα γνωρίζουμε από ποιόν/αν έγινε η κατάθεση.

3. ΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΜΑΣ 

Μπορείτε τώρα να κάνετε την παραγγελία σας τηλεφωνικώς, ή μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και να επιλέξετε "Πληρωμή & Παραλαβή από κατάστημα", Αφού λάβουμε την παραγγελία σας στο σύστημά μας, το κατάστημα που επιλέξατε θα σας ενημερώσει για την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε επιλέξει. Τα προϊόντα δεσμεύονται για 5 εργάσιμες ημέρες από την στιγμή της παραγγελίας σας.
Οι τιμές ισχύουν για ηλεκτρονικές παραγγελίες.