Τροποι Παράδοσης

Τιμές προϊόντων
Οι τιμές των προϊόντων και οι εκπτώσεις ισχύουν για ηλεκτρονικές παραγγελίες και ενδέχεται να είναι διαφοροποιημένες από τις αντίστοιχες τιμές τους στα καταστήματά μας.
 
Αποστολή προϊόντων
Η αποστολή και παράδοση των προϊόντων γίνεται εντός 1-3 εργάσιμων ημερών.
Παραδόσεις πραγματοποιούνται καθημερινά από τις 09:00 έως τις 17:00.
Τυχόν καθυστέρηση της παραγγελίας σας μπορεί να οφείλεται στις μεταφορικές εταιρείες λόγω δυσπρόσιτων περιοχών, καιρικών συνθηκών, λάθους της μεταφορικής, αργιών, περιόδους αιχμής, λόγω καθυστέρησης του προμηθευτή να μας στείλει το προϊόν και γενικά σε περιπτώσεις ανωτέρας βίας που επηρεάζουν την ομαλή μεταφορά και παράδοση.
Τα βαριά ή ογκώδη προϊόντα τα παραλαμβάνει  ο πελάτης από την μεταφορική εταιρεία, κατόπιν συνεννόησης.
Η συσκευασία δώρου παρέχεται δωρεάν. Σε περιόδους αιχμής όπως Χριστούγεννα, Πάσχα, σχολική περίοδος κλπ. παρέχονται κόλλες περιτυλίγματος.
 
Κόστος αποστολών
Η υπηρεσία της αντικαταβολής είναι επιπλέον 1,8 ευρώ του συνολικού κόστους της παραγγελίας.
Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν είναι διαθέσιμη για τα πολύ βαριά ή ογκώδη προϊόντα που αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία εκτός Αττικής, για τα οποία ισχύουν οι λοιποί τρόποι πληρωμής: κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό,. Σε περίπτωση που κάποιες παραγγελίες διαπιστωθούν βαριά ή ογκώδη και δεν έχουν καταχωρηθεί από το σύστημα μας θα υπάρξει ενημέρωση για τον τρόπο αποστολής.