Πολιτική Επιστροφών

Επιστροφές προϊόντων
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ, λάθος είδος, κ.λ.π.).
Σε περίπτωση επιστροφής, τα προϊόντα προς επιστροφή θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί, ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.  Τα προϊόντα θα πρέπει να συνοδεύονται από την αντίστοιχη απόδειξη λιανικής πώλησης, ή το τιμολόγιο πώλησης, εντός 20 ημερών από την αγορά τους. Τα προϊόντα που θα αγοραστούν θα πρέπει να είναι ίσης ή μεγαλύτερης αξίας..
Προϊόντα που έχουν ήδη χρησιμοποιηθεί δεν επιδέχονται αλλαγή ή επιστροφή σε καμία περίπτωση.
Τα πιστωτικά σημειώματα που εκδίδονται από τα καταστήματα, δεν δύνανται να συμψηφιστούν με ηλεκτρονικές παραγγελίες.
Το κόστος επιστροφής κάποιου μη ελαττωματικού προϊόντος και αποστολής νέου ανέρχεται στα 6€ και στα 8€ σε περίπτωση που απαιτηθεί και αντικαταβολή.
Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων (Refund), θα πρέπει να έχει βεβαιωθεί η πληρωμή από το λογιστήριό μας και να έχει επιστραφεί το δέμα. Η παραπάνω διαδικασία απαιτεί περίπου 10 εργάσιμες ημέρες  και το κόστος ανέρχεται στα 6€ ή 8€ αντίστοιχα, εάν έχει αποσταλεί από εμάς το προϊόν με την συνεργαζόμενη εταιρία courier. Εάν η αποστολή έχει γίνει με πρακτορείο μεταφορών το κόστος είναι ανάλογο με τα δέματα που έχουν αποσταλθεί.
 
Ελαττωματικά προϊόντα
Για την επιστροφή ελαττωματικών προϊόντων θα πρέπει να επικοινωνήσετε μέσω email στο info@dng-fashion.gr, ή μέσω τηλεφώνου στο 210 2626840 για να πάρετε σχετική έγκριση και οδηγίες για τον τρόπο αποστολής του ελαττωματικού προϊόντος ώστε να μην επιβαρυνθείτε με επιπλέον έξοδα.
Αντικατάσταση ή επισκευή του προϊόντος μπορεί να γίνει εφόσον  εξετασθεί και επιβεβαιωθεί το σφάλμα από τον κατασκευαστή και δεν προέρχεται από κακή χρήση του καταναλωτή ή παραβίαση των οδηγιών χρήσης, με προσκόμιση της συσκευασίας προϊόντος.
Τα μεταφορικά επιστροφής ελαττωματικού προϊόντος επιβαρύνουν το spathari.gr. Σε περίπτωση που ένα προϊόν επιστραφεί σαν ελαττωματικό και διαπιστωθεί η αρτιότητα του, τα μεταφορικά επιβαρύνουν τον πελάτη.
Μπορείτε επίσης να περάσετε από κάποιο από τo καταστήμά μας κατόπιν συνεννόησης.
 
ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Στην περίπτωση υπαναχώρησης μπορείτε να επιστρέψετε προϊόν που έχετε προμηθευτεί από το ηλεκτρονικό κατάστημα, εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία τιμολόγησής του, για να θεωρηθεί εμπρόθεσμη η άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, με δική σας χρέωση μεταφορικών εξόδων επιστροφής.
Τα προϊόντα θα πρέπει να είναι άθικτα, μέσα στη συσκευασία τους, χωρίς να έχουν ανοιχτεί ή συναρμολογηθεί ενώ θα πρέπει να συνοδεύονται με το αντίστοιχο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής πώλησης, ή το τιμολόγιο πώλησης).Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας ώστε να μας ενημερώσετε για την πρόθεση σας, είτε με e-mail στη διεύθυνση info@dng-fashion.gr ή τηλεφωνικά στο 210-2626840